به گفته دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی، افزایش قیمت مواد اولیه، بالطبع باعث افزایش قیمت تمام‌شده کالاهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی شده است؛ علاوه‌بر اینکه کاهش قدرت خرید مردم موجب‌شده که تقاضا برای محصولات کم شود.
کاهش قدرت خرید مردم تقاضا برای محصولات گوشتی را کم کرده است
به گزارش پايگاه خبری عصر هشت، جمال حسین‌زاده، در یک برنامه رادیویی درباره مشکلات تولیدکنندگان فرآورده‌های دامی گفت: تولید فرآورده‌های گوشتی در کشور حدود ۶۰۰‌هزار‌تن در سال‌است که این نوسانی که در این سال‌ها داشته در سه سال‌گذشته تا زیر ۵۰۰‌هزار‌تن هم رسیده‌است.

وی فزود: دلیل این اتفاق، افزایش قیمت مواد اولیه، بوده که بالطبع افزایش قیمت تمام‌شده کالاهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی را افزایش می‌دهد. علاوه‌بر اینکه کاهش قدرت خرید مردم موجب‌شده که تقاضا برای محصولات کم شود.

وی ادامه داد: تامین مواد اولیه چالش دیگری است. با توجه به اینکه قیمت تمام‌شده گوشت قرمز و گوشت سفید نوسان داشته، به دلیل حذف یارانه‌‌‌‌‌ها و آزادسازی قیمت‌ها و از طرفی هم قیمت‌گذاری‌‌‌‌‌های دستوری که متاسفانه با اطلاعات کامل انجام نمی‌شود باعث می‌شود که زنجیره با وقفه مواجه شود.

حسین‌زاده اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای تولید گوشت مرغ از مرحله جوجه‌ریزی باید وجود داشته باشد. اگر قیمت برای تولیدکننده توجیه اقتصادی نداشته باشد میزان جوجه‌ریزی را کاهش می‌دهد یا بعضی هم که توان ادامه فعالیت ندارند، جوجه‌ریزی را انجام نمی‌دهند. در ادامه دو ماه بعد کمبود در بازار خود را نشان می‌دهد.

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی گفت: مدیران بالادستی ممکن است عنوان کنند ما توانستیم قیمت را تثبیت کنیم، اما در ماه‌های آینده با کاهش عرضه مرغ مواجه خواهیم شد چون از دو ماه پیش تولید با وقفه مواجه شده است.

وی در پایان درباره قیمت تمام‌شده عنوان کرد: بالای ۷۵‌درصد قیمت تمام‌شده محصولات فرآورده‌های گوشتی را قیمت مواد اولیه تشکیل می‌دهند که برای ساماندهی بازار گوشت باید در ابتدای زنجیره تولید درست برنامه‌ریزی شود.
 
https://asr8.ir/vdch.6nzt23nmiftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین