پیمایشی که برای ری‌را برقی پیش‌بینی شده، ۴۲۰ کیلومتر با یک بار شارژ کامل است. این خودرو تمام‌برقی بوده و با استفاده از موتور الکتریکی پرقدرت، نسبت به خودرو بنزینی از عملکرد بسیار بالاتری برخوردار است
خط‌ونشان «ایکو» برای الکتریکال‌های وارداتی با «تارا هیبرید» و «ری‌را برقی»
به گزارش پايگاه خبری عصر هشت، طراحی و تکوین محصول ایران‌خودرو، با بیان این‌که تارا هیبرید به دلیل بهره‌مندی از تکنولوژی قوای محرکه دوگانه، به هیچ زیرساختی برای شارژ نیاز ندارد، گفت: «پیش‌بینی می‌شود این محصول کاهش ۴۰درصدی مصرف سوخت را نسبت به نسخه بنزینی به ارمغان آورد و بدون نیاز به توسعه زیرساخت، کاربری‌های متنوعی در سطح کشور داشته باشد.»

مهدی رادمنش با بیان این‌که ایران‌خودرو در راستای شرح ماموریتی که برای توسعه خودروهای مورد نیاز جامعه از طیف سواری تا تجاری دارد، برنامه‌های وسیعی را تدارک دیده و به دنبال اجرای آن‌هاست، عنوان کرد: «این برنامه‌ها در مراحل‌ و مقاطع مختلف زمانی اجرا می‌شود. همچنین در راستای سیاست‌های وزارت صمت و تاکید بر تسریع برقی‌سازی محصولات تولیدی ایران‌خودرو، برنامه اصلی این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز خاورمیانه، طراحی و تکوین خودروهای برقی و برقی‌سازی محصولات تولیدی است.»

وی افزود: «در این راستا، پروژه‌های متعددی تعریف شده که مهم‌ترین آن‌ها، تعریف دو محصول هیبرید و برقی است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، محصول تارا به‌منظور کاهش مصرف سوخت به تکنولوژی هیبرید و برقی مجهز خواهد شد؛ این پروژه درحال‌حاضر آغاز شده و مراحل اجرایی آن در حال انجام است.»

آغاز تست‌های تابستانه در تابستان امسال
رادمنش با اشاره به این‌که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مراحل نمونه‌سازی تارا هیبرید تا پیش از تابستان امسال انجام خواهد شد، اظهار کرد: «تست‌های تابستانه در تابستان سال جاری انجام خواهد شد و فاز صنعتی‌سازی از پاییز آغاز می‌شود. تا انتهای سال نیز، مرحله توسعه تارا هیبرید به اتمام رسیده و در سه‌ماهه ابتدایی سال آینده، این محصول با طی کردن مراحل تجاری‌سازی و به‌کیفیت‌رسانی، قابلیت عرضه به مشتریان را خواهد داشت.»

وی با اشاره به این‌که به‌صورت هم‌زمان، پروژه تولید محصول تمام‌برقی نیز در ایران‌خودرو تعریف شده است، بیان کرد: «محصول جدید ایران‌خودرو که با نام ری‌را عرضه می‌شود، اولین خودرو کراس‌اوور ساخت داخل به‌شمار می‌رود که روی پلت‌فرم کاملا بومی‌سازی‌شده ایران‌خودرو طراحی شده و تکوین یافته است. این محصول در دو مدل بنزینی و برقی عرضه شده است و در جایگاه مناسبی نسبت به رقبای خود قرار خواهد گرفت.»

تجاری‌سازی نسخه بنزینی ری‌را تا انتهای بهار امسال
به گفته معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران‌خودرو، نسخه بنزینی ری‌را تا انتهای بهار امسال وارد مرحله تجاری‌سازی خواهد شد و هم‌زمان، مرحله برقی‌سازی این محصول در دست اجراست. پیش‌بینی می‌شود تا انتهای تابستان امسال، مدل‌های اولیه ری‌را تمام برقی ساخته شوند و فرآیند تست و صحه‌گذاری آغاز شود.

در ادامه، فاز صنعتی‌سازی کلید خورده و در نهایت، تا انتهای سال جاری، این محصول به انتهای فاز توسعه رسیده است و در سه‌ماهه ابتدایی سال آینده، به مرحله تجاری‌سازی و کیفیت‌رسانی خواهد رسید.

وی با بیان این‌که ری‌را برقی از اواخر بهار سال آینده عرضه خواهد شد، گفت: «این محصول منطبق بر تکنولوژی‌های روز دنیا بوده و پیمایشی که برای آن پیش‌بینی شده، ۴۲۰کیلومتر با یک بار شارژ کامل است. این خودرو تمام‌برقی بوده و با استفاده از موتور الکتریکی پرقدرت، نسبت به خودرو بنزینی از عملکرد بسیار بالاتری برخوردار است. شتاب و پیمایش ری‌را برقی در حد خودروهای الکتریکی روز دنیاست و می‌تواند رقیب جدی برای محصولات وارداتی باشد.»

مشخصات ری‌را الکتریکی
در نسخه برقی ری‌را شاهد نصب پیشرانه الکتریکی با 161اسب‌بخار قدرت و 300 نیوتون‌متر گشتاور هستیم. پکیج باتری‌های این خودرو نیز 53 کیلووات‌ساعت ظرفیت دارند که شارژ کامل آن‌ها با برق شهری 10 ساعت طول می‌کشد.
جنس این باتری‌ها اعلام نشده است، اما به‌نظر می‌رسد که از باتری‌های مرسوم لیتیوم‌یون در این خودرو استفاده خواهد شد. نسخه الکتریکی نخستین کراس‌اوور داخلی ایران‌خودرو با یک بار شارژ و براساس چرخه NEDC می‌تواند 420 کیلومتر را طی کند. کابین ری‌را در نسخه برقی نیز به نمایشگرهای دوبل عریض مجهز شده است که به‌طور هم‌زمان اطلاعات حیاتی خودرو و مشخصات سیستم سرگرمی را به کاربر نمایش می‌دهند.

شش کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، سنسور نور و باران، سانروف و سقف پانوراما، فرمان برقی، سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر، رادار نقطه کور، سیستم ورود و استارت بدون کلید و سامانه پایش فشار باد تایرها امکانات احتمالی نسخه برقی کراس‌اوور ملی ایران‌خودرو را تشکیل می‌دهند.

تلاش برای کاهش فواصل دانشی با سطح جهانی
بسیاری از سازندگان خودروهای الکتریکی در جهان با فناوری‌های جدید در زیرسیستم‌های حیاتی مانند باتری و موتور الکتریکی، به مشخصات متفاوت و قابل توجهی دست‌پیدا کرده‌اند که گروه صنعتی ایران‌خودرو نیز در پروژه خودرو الکتریکی ری‌را، با رویکرد استفاده از فناوری‌های جدیدتر، فراهم‌سازی مشخصات بالاتری‌ را هدف‌گذاری کرده ‌است.

ایران در حوزه زیرسیستم‌ها مانند قوای محرکه، دانش طراحی و توسعه، اختلاف چندانی با سطح جهانی ندارد، اما در سه المان پایه مانند سلول باتری و سنسورها، فناوری‌های نوظهور مانند سیستم‌های هوشمند و متصل و نهایتا فرآیندهای توسعه محصول در سطح خودرو و تجمیع و صحه‌گذاری زیرسیستم‌ها فاصله هایی با سطح جهانی وجود دارد که پروژه‌های فعلی و تقویت واحدهای تحقیق و توسعه در آینده نزدیک منتج به حذف فاصله‌های دانشی با سطح جهانی خواهد شد.
 
https://asr8.ir/vdcg.u9nrak9zwpr4a.html
نام شما
آدرس ايميل شما