برخی رسانه‌ها با انتشار خبر ورود کریستیانو رونالدو و هم‌تیمی‌هایش به ایران ادعا کردند بنابر اعلام ایرانسل، سیم کارت بدون فیلتر در اختیار بازیکنان تیم فوتبال النصر قرار گرفته است.
اهدا سیم کارت بدون فیلتر ایرانسل به بازیکنان النصر حقیقت داشت؟
به گزارش پايگاه خبری عصر هشت، برخی رسانه‌ها با انتشار خبر ورود کریستیانو رونالدو و هم‌تیمی‌هایش به ایران ادعا کردند بنابر اعلام ایرانسل، سیم کارت بدون فیلتر در اختیار بازیکنان تیم فوتبال النصر قرار گرفته است.

پیگیری‌ها از ایرانسل حکایت از این دارد که چنین چیزی صحت ندارد. از سوی دیگر واقعیت این است که سیم‌کارت‌های خارجی با رومینگ بین‌المللی که در ایران فعال می‌شوند، اساساً بدون فیلتر هستند و بازیکنان نیازی به سیم‌کارت ایرانی بدون محدودیت ندارند.

ارائه اینترنت بدون فیلتر به ستاره‌های سرشناس دنیای فوتبال که به ایران سفر خواهند کرد، از موضوعات پربحث یک ماه اخیر است. با وجود اظهارات ضد و نقیض در این باره، رسانه همشهری آنلاین وابسته به شهرداری تهران اعلام کرد سیم کارت بدون فیلتر ایرانسل در اختیار رونالدو و سایر بازیکنان النصر عربستان قرار گرفته است.


ایرانسل سیم کارت بذون فیلتر به رونالدو داد؟

«شرکت ایرانسل نیز اعلام کرده سیم کارت های بدون فیلتر اعضای تیم النصر به آنها اهدا شده است تا اقامتی راحت در ایران داشته باشند.» این ادعایی است که از سوی این رسانه مطرح شده است. مدیرعامل پرسپولیس هم چندی پیش در برنامه «فوتبال برتر» ادعا کرده بود حامی مالی این تیم، یعنی ایرانسل، سیم‌کارت‌های بدون فیلتر به تیم النصر خواهد داد.

پیگیری‌ها از ایرانسل حکایت از این دارد که در هیچ کانال رسمی ایرانسل چنین چیزی اعلام نشده و اساسا چنین اتفاقی رخ نداده است. این پیگیری‌ها نشان داد برخلاف آنچه در منبع خبر ذکر شده، کسی از مسئولین ایرانسل با رسانه‌ها در این مورد گفتگو نکرده است.

ضمن اینکه نباید فراموش کرد طبق قوانین رومینگ، بازیکنان تیم فوتبال النصر عربستان می‌توانند از سیم‌کارت‌های خود در ایران استفاده کنند و قوانین فیلترینگ اینترنت آنها نیز طبق قوانین کشور خودشان است، نه ایران! موضوعی که پیش‌تر با داغ‌شدن شایعات سیم‌کارت بدون فیلتر 90 میلیون تومانی، آن را بررسی کردیم.

«محمدجواد آذری جهرمی»، وزیر ارتباطات سابق نیز طی روزهای گذشته با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود، به اینترنت رومینگ اشاره کرد و نوشت:

«هر خارجی که به ایران سفر می‌کند، می‌تواند از خدمات رومینگ بهره ببرد. در حالت رومینگ، اینترنت او از طریق کشوری‌ که سیم‌کارت او را صادر کرده است راهیابی می‌شود که فاقد فیلترینگ است. لذا دغدغه‌مند و نگران فیلترشکن یا پیام رسان بازیکنان مطرح فوتبال در مدت اقامت در ایران نباشند. به جای آن توصیه می‌کنم کسانی که مسئولیت دارند به فکر مصیبت مردم ایران برای دسترسی به شبکه‌های اجتماعی باشند.»


توضیحات وزیر ارتباطات درباره اینترنت بدون فیلتر

اگرچه وزیر ارتباطات فعلی هیچ واکنشی نسبت به این شایعه‌ها نداشته است، اما این موضوع سوژه شوخی دیگر فرد عضو کابینه دولت یعنی «عزت‌الله ضرغامی»، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شد. او که از حامیان اینترنت بدون فیلتر برای گردشگران است هفته گذشته در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: «رونالدو اینجا اگر خواست با زن‌و‌بچه‌اش تماس بگیرد می‌تواند بله و ایتا نصب کند.» ضرغامی همچنین به طعنه گفت: «رونالدو خیلی دلش هم بخواهد ایتا و بله نصب کند.»

در نهایت باید گفت اظهارنظرهای ضد و نقیض در مورد سیم کارت بدون فیلتر برای بازیکنان و توریست‌های خارجی در ایران، حساسیت زیادی را در افکار عمومی مردم برانگیخته ولی پاسخ شفافی ارائه نمی‌شود. همین موضوع باعث شده تا از نگاه مردم چنین برداشت شود که مسئولین کشور بیشتر نگران دسترسی دوروزه رونالدو به اینستاگرام هستند تا دسترسی میلیون‌ها کاربر و کسب‌وکار ایرانی به این شبکه محبوب فیلترشده.
https://asr8.ir/vdch.wnxt23nwmftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین