شاخص کل بورس امروز (22 شهریورماه) با کاهش حدود 0.01 درصدی به رقم 2 میلیون و 126 هزار واحدی رسید.
به گزارش پايگاه خبری عصر هشت، در بازار امروز، شاخص هم وزن با کاهش حدود 0.08 درصدی به رقم 718 هزار واحدی رسید که شپنا و فملی بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص را اِعمال کردند.
ارزش معاملات خرد نیز در محدوده 3800 میلیارد تومان قرار گرفت که بیشترین ارزش معاملات را شسینا و ذوب داشتند.
بیشترین سهام پر تراکنش هم به تکاردان و شسینا رسید.
روند ورود و خروج نقدینگی حقیقیها نیز حدود 200 میلیارد تومان “منفی” بود.
آنالیز بازار سرمایه
بازار امروز هم همانند روز قبل و حتی بدتر بود. رکود سراسر بازار را در بر گرفته است. این مساله پیش از تعطیلات پیش رو اجتناب ناپذیر بود. شرایط رکودی بازار طوری بود که خبر افزایش قیمت نفت نیز نتوانست امروز تحرکاتی جدی در بازار را رقم بزند.
تنها برخی نمادهای خاص نظیر ذوب با رنجهایی در آخر وقت همراه بودند که احتمالاً اخباری نظیر تجدید ارزیابی را در پس پرده دارند. هر چند نمادها و گروههای پر پتانسیل در بازار زیاد است و بازار عاری از فروشنده قوی است، اما همچنان به دلیل همان ریسکهایی که طی روزهای گذشته از آن یاد شد بازار میلی به صعود جدی ندارد تا برخی ابهامات برطرف شود.
نرخهای سود هم کماکان بالاست که علاوه بر کاهش انگیزه سرمایهگذاری در بازار سهام، موجب افزایش هزینه تامین مالی شرکتها خواهد شد که کاهنده سود است. فعلاً دلار نیز با خبردرمانی و سیاستهای انقباضی از رشد باز مانده است. باید دید نیمه دوم سال سیاستها به کدام سو میچرخد.